logo bed & breakfast chambre d`hôte paris
 
                                 contact                availability                guestbook                 photos 


De gastenkamer                                                              
 
De gastenkamer bestaat uit 12.9m2 en is voorzien van een kleine privé badkamer. Via een groot raam op het westen gericht, kijkt u uit over een groot rustig binnenplaatsje, Parijze daken en lucht.

Ondanks het niet al te grote oppervlak, is de kamer voorzien van alle moderne comfort, zoals een tweepersoons bed 1.60 x 2.00m van het merk Sealy (leverancier van grote hotels), twee nieuw beklede 50-er jaren fauteuils, een speciaal ontworpen garderobekast met hang- en leggedeelte, inclusief opbergruimte voor twee grote koffers, een hedendaags salontafeltje, sfeervolle lampen, een flatscreen televisie, een station met geïntegreerde luidsprekers voor iPod of iPhone, en tevens een Wifi aansluiting (met de mogelijkheid eventueel een laptop te lenen).

De gastenkamer is verder gedecoreerd met schilderijen, boeken en andere voorwerpen die het Parijs en Frankrijk van vroeger oproepen. Mocht u geïnteresseerd zijn in antiek en rommelmarkten, dan geven we u gaarne onze favoriete adressen.

Wij zijn zelf zeer gesteld op hygiëne en zullen u een optimaal schone en verzorgde kamer bieden.

<< HET APPARTEMENT                                                                                                    DE BADKAMER >>
Créer un site
Créer un site